Sterrenbox

WA? WORSTENBROOD
da’s een ouderwetse Brabantse traditie met kerst; na de mis, zo uit de hand. Handgemaakte Mienekes bedacht door en vernoemd naar oma Mieneke en naar het recept dat opa Houben in 1935 ontwikkelde. Traditie eren én innoveren, dat doet Houben dit najaar samen met de sterrenkeukens van Dick Middelweerd, Adrian Zarzo, Yuri Wiesen en Soenil Bahadoer. WA? Ja echt. Een Houben worstenbroodje met een sterrentouch!

DE STERRENBOX
Een herkenbaar, speciaal en verrassend kerstgeschenk dat ‘kei’ lekker is. Wil je iets speciaals, dan ga je voor deze giftbox vol bijzondere Mienekes. WA? Gewoon iets lekkers om uit te delen, waar iedereen van kan genieten. WA krijg je dan? Vijfentwintig limited Mienekes voor € 39,50. WA? Zowel traditionele, als sterrenvariaties want de creaties zijn afkomstig van Houben,
D
e Treeswijkhoeve, Zarzo, Wiesen en De Lindehof.

DE STERREN VAN HOUBEN
Échte Brabantse sterren en échte Brabantse worstenbroodjes. Speciaal maar ook gewoon. Gewoon Houben. Receptuur met de handtekening van topchefs, bereid door de sterren van Houben, de perfecte ingrediënten voor een lekkere samenwerking. Want wat is er nu mooier dan een simpel écht Brabants product verbinden met regionale high end-horeca, zodat iedereen kan proeven wat sterrenkwaliteit is? Een smakelijke en vooral goede samenwerking die ook nog eens innovatief is, daar houden we van!

HOUDOE EN BEDANKT!
Mail & bestel: sterrenbox@houbenworstenbrood.nl 

Ook groothandels kunnen via dit email contact met ons opnemen.