Bakkerij Houben gaat samenwerken met vier tweesterrenrestaurants: daarmee moet het traditionele worstenbroodje een nieuwe culinaire smaaksensatie worden.
Michelinsterren en worstenbroodjes worden niet vaak samen in een zin genoemd. Maar daar gaat mogelijk verandering in komen. Samen met chefs Syrco Bakker van Pure C, Soenil Bahadoer van de Lindehof, François Geurds van FG Restaurant en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve heeft bakkerij Houben namelijk een heuse ‘sterrenbox’ gemaakt. In de doos zitten 25 mini-worstenbroodjes met vijf verschillende smaken.
Dat zijn: Gember en sereh, kip en kreeft, sambal, lam en pompoen. Van Houben zelf zit er een het vegetarisch worstenbroodje in de box.Elke chef heeft zijn eigen recept voor het traditionele Brabantse worstenbroodje zelf bedacht en ontwikkeld.
De ‘Michelinworstenbroodjes zijn te krijgen bij de verkooppunten van Houben worstenbrood.