OVER
IKOOKAANJOU.NL

In deze onzekere tijd, hebben we meer dan ooit tevoren behoefte om samen te zijn met de mensen die we het meest liefhebben.

Het feit dat we juist nu afstand moeten houden van elkaar, komt dan ook keihard aan. Vooral ouderen die in verpleeg- en verzorgingshuizen verblijven en mensen met een kwetsbare gezondheid dreigen hierdoor (nog verder) geïsoleerd te raken.

Terwijl juist zij op dit moment behoefte hebben aan onze steun, zorg en liefde. Je wilt hen het liefst een knuffel geven en er voor ze zijn en ze minimaal laten weten dat ze er niet alleen voorstaan; dat je aan ze denkt en bovenal van ze houdt. Vandaar dat Houben Worstenbrood een nieuw concept heeft bedacht: Ikookaanjou.nl.

Dank voor uw bezoek, dank voor uw bestelling en een goede gezondheid gewenst.

Bart Houben
Houben Worstenbrood

Razendsnelle bezorging

Op werkdagen voor 11.00 besteld is vanavond in huis, in héél Nederland!

Lang genieten

Je kunt Houben Worstenbrood tot 4 maanden bewaren in de vriezer!

Maak het persoonlijk

Verras iemand en voeg een persoonlijke boodschap toe.

GOEDE DOELEN

Er zijn veel goede doelen die zich het hele jaar door inzetten ten behoeve van mensen die extra hulp heel goed kunnen gebruiken. Wij willen het Rode Kruis en De Zonnebloem extra onder de aandacht brengen. Wilt u weten wat zij precies doen, kijk dan eens op hun websites. Voeg een donatie toe aan uw bestelling en wij zorgen dat het op de goede plaats terecht komt.

DONEER BIJ JE BESTELLING

Je kunt aan je bestelling een donatie voor de Zonnebloem toevoegen.

In deze roerige periode is het voor veel mensen moeilijk om rond te komen. Daarbij wordt het eens te meer duidelijk dat we met zijn alle afhankelijk van zijn van elkaar.

Er zijn meer mensen afhankelijk van de voedselbank dan dat wij denken.

Wij willen de voedselbank Eindhoven graag helpen. Per bestelling bij IKOOKAANJOU.nl zullen wij twee worstenbroodjes doneren.

DONEER BIJ JE BESTELLING

Je kunt aan je bestelling een donatie voor het Rode Kruis toevoegen.

een initiatief van

0

Ikookaanjou.nl
Afhaaladres

Willemstraat 39
5611 HC Eindhoven

040 780 4288

Openingstijden

MA - ZA
GEOPEND
voor afhalen

10.00 - 16.00