Houben Oven Baked Burgers

EEN MERK MET EEN BITE

WAT WIJ SNAPPEN;

Jij wilt snel, gemakkelijk, verantwoord en lekker combineren en ook nog een goeie marge? Dat kan! Wij kennen de uitdagingen in de foodmarkt.

Want, goede medewerkers vinden die smakelijke producten kunnen bereiden is vaak best lastig. Wij hebben die uitdaging opgelost; onze burgers zijn zo ontwikkeld dat ze heel eenvoudig en snel te bereiden zijn, door iedereen, perfect voor drukke momenten.

Daarbij vinden wij ook dat het geheel moet kloppen; van de prijs van onze burger, zowel de inkoop als de verkoopprijs, tot de oorsprong van onze ingrediënten.

En jullie moeten dat verhaal uit kunnen leggen aan de klanten en er een eerlijke marge op kunnen maken.

En wil je ook variatie kunnen bieden? Dat kan! We hebben een burger van rundvlees, een vegetarische burger én een burger van kip; de sportburger met extra eiwitten. Drie smaken dus, allemaal superlekker, waarmee we een breed publiek aanspreken.

Neem een hap van onze Oven Baked Burgers en je proeft dat kwaliteit, smaak en duurzaamheid samen komen in elke hap; dat is onze belofte. 

Maar er is meer…

Bij Houben Oven Baked Burger draait alles om rechtvaardiging; van de prijs tot de oorsprong van onze ingrediënten. We streven naar een positieve impact op zowel de maatschappij als het milieu. Daarom zijn onze Burgers gemaakt van verantwoord en vooral lekker vlees en kip en ook onze vegetarische variant is ontwikkeld met oog voor de wereld om ons heen.

Daarbij zijn de Houben Oven Baked Burgers een verrassing in elk opzicht; van de vorm, de diverse smaken, het vernieuwende concept tot de presentatie. We creëren een ervaring die bijblijft bij uw gasten. Waarbij het niet alleen om de smaak gaat, maar ook om de bewuste keuzes voor de ontwikkeling en bereiding van de Houben Oven Baked Burgers.

JA! Die Houben Oven Baked Burgers wil ik wel; Hoe kom ik er aan?

We werken inmiddels samen met verschillende groothandels, fast moving locaties & verschillende cateraars, die onze burgers met trots aan hun gasten presenteren.

Wij leveren de Oven Baked Burgers per 18 stuks verpakt en heb je een feestje, receptie of wil je een klein tussendoortje? De verschillende burgers hebben we ook in een mini variant. Die zijn per 48 burgers per doos verpakt. Allemaal snel en eenvoudig op te warmen in een traditionele- of highspeed- oven.

Interresse? Neem contact op!

Let op

De bakkerij is gesloten van 22 juli t/m 28 juli. In deze periode versturen wij geen bestellingen. Op 31 juli worden de eerste bestellingen weer verstuurd.