Truffel Worstenbroodjes

Hoe exclusief wil je het hebben? Truffel worstenbroodjes.

Aan onze traditionele worstenbrood met duurzaam Brabants gehakt van de Heydehoeve hebben wij een juiste hoeveelheid truffel toegevoegd. Perfect in verhouding! Het truffel worstenbrood wordt hierna bestrooid met Parmezaanse kaas om de truffel te complimenteren. Een Brabantse delicatesse!

Type Worstenbroodje: Truffel

Ambachtelijk
bereid

Duurzame
ingrediënten

Gratis verzending
vanaf 45 euro

Voedingsinformatie

VOEDINGSWAARDEN PER STUK (78g)

Energie: 822 / 196 / kcal

Vet: 8.2g
waarvan verzadigd: 3.6g

Koolhydraten: 17.7g

waarvan suikers: 1.2g

Eiwit: 12.5g

Zout: 1g

VOEDINGSWAARDEN PER 100g

Energie: 1054 / 252 / kcal

Vet: 10.6g
waarvan verzadigd: 4.6g

Koolhydraten: 22.7g
waarvan suikers: 1.5g

Eiwit: 16.1g

Zout: 1.3g

INGREDIËNTEN

Tarwebloem, varkensgehakt, roomboter (lactose), paneermeel (tarwe),vloeibaar eigeel, volle melkpoeder, gejodeerd zout, vloeibaar ei, bakkersgist, truffelpasta, suiker, specerijen.

ALLERGENEN
Ei
Melk
Selderij
Tarwe

Houben heeft ‘s werelds bekendste en lekkerste worstenbroodjes

WA? Truffel worstenbrood, kan dat echt? Jazeker! Hoe exclusief wil je het hebben? Aan onze traditionele worstenbrood met duurzaam Brabants gehakt van de Heydehoeve hebben wij een juiste hoeveelheid truffel toegevoegd. Perfect in verhouding! De Truffel Worstenbroodjes worden daarna bestrooid met Parmezaanse kaas om de truffel te complimenteren. Een echte Brabantse delicatesse!

Je kunt onze Truffel worstenbroodjes eten als ontbijt, tussendoor, als lunch, traktatie, bij de soep of zo uit het vuistje. Bij Houben worstenbrood bakken wij al generaties uitzonderlijk lekkere worstenbroodjes naar het recept van opa, die het traditionele worstenbrood in 1935 ontwikkelde. Iets lekkers om uit te delen, waar iedereen van kan genieten, makkelijk, smakelijk en snel.

Bestel jouw Houben truffel worstenbroodjes online

Bij Houben worstenbrood bakken wij de lekkerste truffel worstenbroodjes.  Onze truffel worstenbroodjes zijn erg lekker en gemaakt van duurzaam Brabants gehakt van de Heydehoeve in combinatie met de juiste hoeveelheid truffelProeven is geloven, dit is een echte delicatesse! Je kunt onze truffel worstenbroodjes bestellen hier in onze webwinkel in verpakkingen van 6, 12, 24 en 48 stuks. Let wel op, al onze worstenbroodjes worden gekoeld verstuurd, zodra je deze hebt ontvangen kan je deze tot 5 dagen bewaren in de koeling of je kunt deze invriezen.

De bereiding

Je kunt onze truffel worstenbroodjes natuurlijk opwarmen op vele verschillende manieren. Je kunt dit doen in de oven, in de airfryer of misschien zelfs wel op de barbeque. Er zijn zelfs liefhebbers die onze worstenbroodjes koud eten maar onze eigen voorkeur gaat toch echt naar een lekker warm worstenbroodje. Wel adviseren wij je om de worstenbroodjes eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat je deze gaat opwarmen, hierdoor krijg je een lekker krokant korstje wat de broodjes extra lekker maakt.

De instructie voor het opwarmen van jouw worstenbroodje is als volgt:

  • De oven
    Laat de worstenbroodjes eerst op kamertemperatuur komen, leg daarna de worstenbroodjes 8 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven. Als de worstenbroodjes nog bevroren zijn dien je deze 14 minuten in een voorverwarmde oven op te warmen.
  • De airfryer
    Je kunt indien gewenst je worstenbroodjes ook opwarmen in de airfryer. Wij adviseren deze ongeveer 7 minuten in de airfryer te doen op 160 graden.
  • Op de barbeque
    Het klinkt misschien wat vreemd maar je kunt je worstenbroodjes ook heerlijk bereiden op de barbeque, wel zo handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Wikkel de worstenbroodjes in een stuk aluminium folie en leg deze op de barbeque. Zorg dat je deze niet direct op het vuur legt maar dat het met indirecte hitte lekker kan opwarmen.

Let op: Stop onze truffel worstenbroodjes nooit in de magnetron, dit gaat ten koste van de smaak van ons heerlijke worstenbroodje.

Over Houben worstenbrood

Het worstenbroodje van Houben is al 87 jaar een begrip. In 1935 werd het recept voor het meest smaakvolle worstenbroodje in het Brabantse Eersel bedacht door opa Willem. Vol passie wordt sinds die tijd ieder worstenbroodje met zorg en aandacht met de hand gemaakt. Wij kunnen inmiddels dan ook wel stellen dat wij ‘s werelds bekendste worstenbroodjes hebben.

Wij zijn inmiddels al de derde generatie bakkers Houben, die garant staan voor een écht lekker brabants worstenbroodje.

Echte Brabantse lekkernij

In Brabant is het worstenbroodje een echte delicatesse! Bijna elke Brabander heeft thuis wel worstenbrood in de vriezer liggen. Deze Brabantse worstenbroodjes zijn de ideale snack voor na een avondje stappen met vrienden, voor bij de lunch met een kopje soep of als warme snack bij de borrel (onze mienekes). Wij hebben ons assortiment daarom ook verder uitbreid met o.a. het truffel  worstenbrood.

Onze verschillende worstenbroodjes

Houben heeft naast onze truffel worstenbroodjes ook andere worstenbroodjes in het assortiment opgenomen. De verschillende worstenbroodjes die wij hebben zijn:

Naast de truffel worstenbroodjes hebben we in alle smaken ook nog de mienekes (de kleinere worstenbroodjes) welke ideaal zijn voor feesten en partijen om lekker om tafel te zetten tijdens een borrel.

Truffel worstenbroodjes online bestellen

Onze Houben truffel worstenbrood is online verkrijgbaar in onze webwinkel. Wij bezorgen onze truffel worstenbroodjes gratis bij een bestelling vanaf 45,-.

De Houben sterrenbox

Sinds kort heeft Houben Worstenbrood ook een fantastische cadeaubox ontwikkeld met de naam de “Houben sterrenbox”. Deze box is een echte culinaire sensatie. Traditie en Innovatie zijn dé perfecte ingrediënten waarmee sterrenchefs Syrco Bakker (Pure C), Soenil Bahadoer (De Lindehof), Francois Geurds (FG Restaurant) en Dick Middelweerd (De Treeswijhoeve) hun handtekening – met maar liefst twee Michelinsterren p.p. – afgeven aan deze unieke Houben sterrenbox.

Het leukste en vooral ook lekkerste cadeau om weg te geven!

Ook heel lekker!