Veelgestelde vragen

Je kunt makkelijk worstenbrood bestellen via website.

Wij verzenden van maandag tot en met donderdag. Voor 16 uur besteld wordt de volgende werkdag verstuurd.

DHL bezorging binnen 1-2 werkdagen.

Kun je echt niet wachten? Je kunt ook bestellen via UberEats.

Wij verzenden van maandag tot en met donderdag. Voor 16 uur besteld wordt de volgende werkdag verstuurd.

DHL bezorging binnen 1-2 werkdagen.

Helaas niet. Wij bezorgen ons worstenbrood in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Producten die per post verzonden kunnen worden verzenden wij wel naar Duitsland en België.

Dit is uiteraard mogelijk. Neem even contact op met een van onze medewerkers en dan komt het voor de bakker!

De chauffeur zal proberen de worstenbroodjes bij de buren te bezorgen. De ontvanger kan het hier dan ophalen. Indien de buren niet aanwezig zijn, zullen de worstenbroodjes weer worden meegenomen en koel worden bewaard. We zullen de volgende dag de bestelling nogmaals aanbieden. 

Helaas bezorgen wij niet op zon- en feestdagen.

Je kunt snel en veilig afrekenen via iDeal. 

Zakelijke accounts kunnen naast iDeal ook met creditcard afrekenen en kan er ook op factuur besteld worden. Maak hiervoor een zakelijk account aan via Mijn Houben.

Wanneer u warme worstenbroodjes wil bestellen neem dan rechtstreeks contact op met de bakkerij (040-7804288 of via bakkerij@houbenworstenbrood.nl) de prijzen voor warme bezorging wijken af van de prijzen in onze webshop. Dit komt omdat de levering via een externe vervoerder en per volle doos gaat en deze niet op een exact tijdstip kan worden geleverd maar in een tijdsvenster.

Wanneer wij warm bezorgen dan zijn we er op de door u gewenste tijd, verpakken we de warme worstenbroodjes in folie om ze goed warm bij u te krijgen en zorgen we voor een bijpassend servetzakje waarin u ze kan serveren. Kortom, perfecte service en op tijd. Hiervoor vragen we zoals u hopelijk begrijpt een iets hogere prijs.

Alle vermelde online prijzen zijn inclusief btw.

Wat vervelend! Neem contact op met onze bakkerij voor een passende oplossing.