Veelgestelde vragen

Je kunt makkelijk worstenbrood bestellen via website. Reguliere bestellingen worden dezelfde avond geleverd. 

Kun je echt niet wachten? Je kunt ook bestellen via UberEats.

Wanneer je voor 11.00 bestelt, verzenden wij de bestelling dezelfde dag. Wij leveren wanneer mensen het meest thuis zijn: tussen 17.00 en 23.00.

Rond het middaguur ontvang je een track en trace e-mail van onze partner Shiplee waar je de levering in de gaten kunt houden en eventueel kunt wijzigen.

Wij leveren wanneer mensen het meest thuis zijn: tussen 17.00 en 23.00. Alleen voor zakelijke klanten kunnen wij overdag leveren. Hiervoor maak je een zakelijk account aan via Mijn Houben. 

Helaas niet. Wij bezorgen ons worstenbrood in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Producten die per post verzonden kunnen worden verzenden wij wel naar Duitsland en België.

Dit is uiteraard mogelijk. Neem even contact op met een van onze medewerkers en dan komt het voor de bakker!

De chauffeur zal proberen de worstenbroodjes bij de buren te bezorgen. De ontvanger kan het hier dan ophalen. Indien de buren niet aanwezig zijn, zullen de worstenbroodjes weer worden meegenomen en koel worden bewaard. We zullen de volgende dag de bestelling nogmaals aanbieden. 

Helaas bezorgen wij niet op zon- en feestdagen.

Je kunt snel en veilig afrekenen via iDeal. 

Zakelijke accounts kunnen naast iDeal ook met creditcard afrekenen en kan er ook op factuur besteld worden. Maak hiervoor een zakelijk account aan via Mijn Houben.

Alle vermelde online prijzen zijn inclusief btw.

Wat vervelend! Neem contact op met onze bakkerij voor een passende oplossing.

Wegens overmatig succes duurt de levering helaas langer dan je van ons gewend bent. verwachte levertijd 1 week.