Shop

Bekijk ons overheerlijke assortiment worstenbroodjes

Houben worstenbroodjes, ambachtelijke worstenbroodjes om van te watertanden! Al onze worstenbroodjes zijn goed gevuld en heerlijk krokant. Nu ook verkrijgbaar met lamsvlees (halal), vegan of truffel.

Ambachtelijke worstenbroodjes met de beste ingrediënten

Bij Houben bakken wij al generaties uitzonderlijk lekkere worstenbroodjes naar recept van opa, die de worstenbroodjes in 1935 ontwikkelde. Iets lekkers om uit te delen, waar iedereen van kan genieten, makkelijk, smakelijk en snel. De Houben traditionele worstenbroodjes worden bereid met 100% duurzaam gehakt uit Brabant (HeydeHoeve),  en zonder kunstmatige toevoegingen. En dat proef je!

Naast deze ambachtelijke worstenbroodjes is er er ook een vegan variant, gemaakt van peulvruchten en de perfecte mix van kruiden en specerijen, en een halal variant beschikbaar op basis van lamsvlees.

Bestel jouw favoriete worstenbroodjes online

Wil jij morgen nog kunnen genieten van de beste ambachtelijke worstenbroodjes? Bestel dan nu online in onze webwinkel.  Proeven is geloven! Je kunt onze ambachtelijke worstenbroodjes bestellen hier in onze webwinkel in verpakkingen van 6, 12, 24 en 48 stuks. Let wel op, al onze worstenbroodjes worden gekoeld verstuurd, zodra je deze hebt ontvangen kan je deze tot 5 dagen bewaren in de koeling of je kunt deze invriezen.

Onze mini worstenbroodjes (mienekes) worden geleverd in verpakkingen van 24 en 48 stuks.

De Houben sterrenbox

Sinds kort heeft Houben Worstenbrood ook een fantastische cadeaubox ontwikkeld met de naam de “Houben sterrenbox”. Deze box is een echte culinaire sensatie waarbij ambacht centraal staat. Traditie en Innovatie zijn dé perfecte ingrediënten waarmee sterrenchefs Syrco Bakker (Pure C), Soenil Bahadoer (De Lindehof), Francois Geurds (FG Restaurant) en Dick Middelweerd (De Treeswijhoeve) hun handtekening – met maar liefst twee Michelinsterren p.p. – afgeven aan deze unieke Houben sterrenbox met de allerbeste worstenbroodjes