Over ons

Houben Worstenbrood; Altijd genieten!

Vakmanschap, authenticiteit, eerlijkheid en betrokkenheid zijn begrippen die helemaal bij ons passen. Steeds meer mensen kiezen voor een gezondere en bewustere manier van eten en van leven; dat is ook waar wij voor staan en daar hebben wij een eigentijds antwoord op.

Meer over ons

Het worstenbroodje van Houben is al 87 jaar een begrip. In 1935 werd het recept voor het meest smaakvolle worstenbroodje in het Brabantse Eersel bedacht door opa Willem. Vol passie wordt sinds die tijd ieder worstenbroodje met zorg en aandacht met de hand gemaakt.

Wij zijn nu de derde generatie bakkers Houben, die garant staan voor écht lekker worstenbroodje. Gemaakt volgens eigen recept met smaakvolle en duurzame ingrediënten. Zo komt het vlees van het HeydeHoeve uit Nuenen, een coöperatie van boeren die met veel zorg voor dier, milieu en voor de toekomst, hun bedrijven runnen.

Onze bakkerij

In onze bakkerij, die draait op zonne-energie, werken we met mensen voor wie het niet vanzelfsprekend was om werk te hebben. Zo zijn er verschillende (oudere) bakkers die in een uitzichtloze werksituatie zaten, maar die bij ons weer aan de “bak” zijn gekomen. Deze bakkers begeleiden jongere bakkers met een zogenaamde “rugzak” in een leermeester-gezel constructie.

Deze bakkers worden in drukke tijden bijgestaan door gepassioneerde gepensioneerde bakkers, die met veel ervaring en plezier ons team versterken.

WA? Worstenbrood!

Het unieke recept, de pure ingrediënten en het complete concept maken Houben worstenbrood tot iets speciaals.

Worstenbroodjes om van te genieten, op evenementen, thuis, onderweg of op je werk; met collega’s of gezellig samen met familie of vrienden.

En zo is Houben Worstenbrood, Altijd Genieten!